fredag 22 augusti 2008

Kramp



Idag har det varit en näst intill värdelös dag. Så trist troligvis för att jag började aptidigt. Kändes som i gryningen så det var nog bara jag och aporna som var vakna. egentligen har dom senate dagarna varit segtråk/ gäsp/ jag somnar om jag står still förlänge trista.
Igår när jag skulle öppna på jobbet, som jag inte gjort på 4 veckor eller så, hade jag givetvis glömt koden.Man tackar för det.
Så larmhelvetet gick. Min dag startade med ett riv.

Idag glömde jag att äta frukost eller snarare struntade i att äta den. Jag tror inte att mina tugg och svälg funktioner fungerar som dom ska vid 6 tiden på morgonen.
Vid frukost kollade jag av om det var någon mer än jag som "glömt äta".. drog i väg till närmaste ICA maxi.
Eloge till min ena kollega som vi kan kalla Therese ( ha ha ha)upptäckte att hon var supertrött på väg till jobbet så hon körde av motorvägen och tog sig en powernap på en kvart. Me like. Jag blir grymt avis på sådana som kan somna varstans.

Frukosten hur blev den ?
Jo färska ciabatta med philadelfia ost, mortadella, salami, sallad och juice. man kunde välja själv hur man ville göra dom...mmmm...
Passade också på att handla nån micromat till lunch. Weight watcher...JA VET helt galet men dom har en med canneloni rullar som är helt ok. Som jag bara måste ha om jag måste vara ärlig.

Någonstans där på vägen gick det fel. Käpprätt åt fel.
Det började på eftermiddagen - jag har slutat att räkna vid 30 och det håller på fortfarande. Jag har fisit konstant och jag menar k o n s t a n t.
Jag får vara i ett eget rum nu.
Alla i familjen tycker jag är äcklig, min käre man har alltid haft ångest för fisar. Det tog 2 år innan han la en...offentligt.
Va? Va é det?. Jag blev rädd, sånt är jag inte van vid.
Min minsta sa och tittade på mig med en alien min
- Men mamma hur mår du egentligen? Det låter inte bra det där.

Nähe säger du det.

Hoppas att det ger sig till i morgon. Hur god frukosten och lunchen än var så rekomenderar jag inte denna kombo. Undrar om ett rör salubrin hjälper ?

Kanske ska grejja litet med detta, som är från min topp 5 film.
Min granne Totoro. I en så kallad avledande manöver.
Det är kärlek på riktigt.

Annars brukar sprit döda bakterier. Har nån sagt...

Go' kväll

Inga kommentarer: