söndag 18 mars 2007

Man tar seden dit man kommer.


Där är den, med ställbar rygg. Den bor i vårt vardags rum och obekväma kvällar framför Tv'n är ett minne blott. Jag har kört bil idag inte att rekomendera men det fungerar.
Med litet rock i bilen och sing a long går det utmärkt. Det kan ju inte bli värre än när en del av avgasröret släppte mitt i stan. Det skrammlade inte så litet om man säger så.
Och den här stan är inte så stor, tur är att man snabbt var ur den. För samtliga på vägen kände för att peka på mig och bilen. Ja ja chick on the move, med disco i bilen, och litet sing a long höjjer man genast mys faktorn i en stad där man säger koåvv och kör med cyklar på trottoaren samt landsvägs kör mitt i city och tror att blinkers är ett extra tillbehör som man måste köpa till.
Halleluleja som man säger här på söndagar eller vilken dag som helst för den delen. Tur att man inte är härifrån och behöver tycka att sådant är pinigt. Det är bara att höjja volymen och köra upp på trottoaren slänga ut armen genom fönstret när man skall svänga. Jippie kai jay! Vehicle turning to the left y'all.

1 kommentar:

Minianna sa...

hmm, ja, den var ju jätteful! Verkligen. Soffan alltså fattar inte vad du ser för snyggt eller funktionellt med den... jaja, vad är en bal på slottet?
Inte alls avis...inte alls...
Kram och krya på foten!